Ventilatie

Ventilatoare monofazate si trifazate, motoare ventilator, elice aspiratie si elice refulare, grile protectie pentru ventilatoare

Ventilatie Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Ventilatoare axiale

  Ventilatoare axiale de aspiratie si refulare, monofazate si trifazate pentru echipamente frigorifice: evaporatoare si condesatoare.

 • Ventilatoare de...

  Ventilatoarele de tubulatura sunt proiectate pentru ventilatia atat a spatiilor casnice, cat si a celor comerciale (birouri, magazine, garaje, bucatarii etc.).
  Aceste ventilatoare de tubulatura se monteaza pe tubulaturi flexibile sau fixe, fiind destinate pentru transferul si marirea fluxului de aer in interiorul tubulaturii de ventilare.

  Ventilatoarele de tubulatura sunt de doua tipuri: axiale si centrifugale.
  Se utilizeaza pentru ventilarea locurilor cu un grad redus de praf, acestea putand fi montate in pozitie verticala sau orizontala in conductele de ventilatie.

 • Ventilatoare ac auto

  Ventilatoare auto pentru aer conditionat. Ventilatoarele sunt cu alimentare pe 12V sau 24V.

 • Ventilatoare tangentiale

  Ventilatoarele tangentiale sunt utilizate in diverse echipamente Horeca: cuptoare, vitrine frigorifice, perdele de aer, etc. Ventilatoarele tangentiale ofera un debit mare la o presiune mica, zgomot redus, ocupa spatii inguste si sunt utilizate pentru mentinerea constanta a temperaturii sau pentru izolare termica.

 • Motoare ventilator

  Motoare pentru ventilatoare utilizate in instalatiile frigorifice.
  Principalii parametri ai unui motor ventilator sunt: puterea, sensul de rotatie si turatia.

 • Accesorii ventilatoare

  Grile de protectie, elice de aspiratie si elice de refulare, suporti ventilator etc

 • Purificatoare de aer

  Purificatoarele de aer sunt echipamente pentru curatat aerul respirat din incintele inchise: casa, birou, clasa de cresa, gradinita, spatii de lucru cu publicul, cabinete medicale, sali de operatie etc.
  Au o eficienta la filtrare de peste 95%.


  Curata aerul respirat de:
  1. praf, polen
  2. acarieni, germeni, spori, bacterii, virusi
  3. compusi organici volatili (COV)


  Purificatoarele de aer sunt compuse dintr-un sistem complex de filtre (HEPA, carbon activ, TiO2) si lampa UV pentru distrugerea microorganismelor vii.