Newsletter

Produse noi

IZOLATIE TEVI

Izolatie termica pentru tevi utilizata in sistemele HVACR (incalzire, aer conditionat, frigotehnie), izolatie termica pentru sistemele de energie solara si izolatie fonica pentru izolarea de camere, incinte si tevi.

Izolatia termica pentru tevi are rolul de a reduce transferul caldurii prin contact sau radiatie spre alte obiecte, si diminueaza pi...

Izolatie termica pentru tevi utilizata in sistemele HVACR (incalzire, aer conditionat, frigotehnie), izolatie termica pentru sistemele de energie solara si izolatie fonica pentru izolarea de camere, incinte si tevi.

Izolatia termica pentru tevi are rolul de a reduce transferul caldurii prin contact sau radiatie spre alte obiecte, si diminueaza pierderile de temperatura ale agentului ce circula prin tevi. Izolatia termica va creste randamentul echipamentului de racire sau incalzire, totodata tevile vor putea avea trasee mai lungi. Tevile izolate pot fi expuse variatiilor de temperatura exterioara dar si radiatiilor solare fara a afecta temperatura agentului ce circula prin ele.
Izolatia termica este sub forma de tuburi cu lungimea de 2 metri sau sub forma de saltea (placa) izolatoare adeziva sau neadeziva.

Izolatia fonica pentru tevi de scurgere si canalizare urbana si industriala,izolarea peretilor si podelelor.

CITESTE TOT!

IZOLATIE TEVI Contine 73 produse.

Subcategorii

 • Grosime izolatie 6 mm

  Izolatie tevi, tubulara, produsa de K-Flex Italia, cu grosime de 6 mm pentru diverse diametre de teava de la 6 mm la 42 mm. Agentul ce circula prin tevi poate fi apa, freon sau alti agenti.

 • Grosime izolatie 9 mm

  Izolatie tevi, tubulara, produsa de K-Flex Italia, cu grosime de 9 mm pentru diverse diametre de teava de la 6 mm la 140 mm. Agentul ce circula prin tevi poate fi apa, freon sau alti agenti.

 • Grosime izolatie 13 mm

  Izolatie tevi, tubulara, produsa de K-Flex Italia, cu grosime de 13 mm pentru diverse diametre de teava de la 6 mm la 160 mm. Agentul ce circula prin tevi poate fi apa, freon sau alti agenti.

 • Grosime izolatie 19 mm

  Izolatie tevi, tubulara, produsa de K-Flex Italia, cu grosime de 19 mm pentru diverse diametre de teava de la 6 mm la 160 mm. Agentul ce circula prin tevi poate fi apa, freon sau alti agenti.

 • Izolatie termica saltea

  Izolatie termica pentru tevi si vase de acumulare (boilere, puffere etc).
  Izolatia se prezinta sub forma unui sul cu diverse latimi: 1000 mm, 1500 mm etc.
  Izolatia poate fi fabricata din cauciuc elastomeric si poate fi acoperita cu invelis rezistent la razele ultraviolete si agentii atmosferici. Poate fi neadeziva (se foloseste separat adeziv pentru prinderea ei) sau autoadeziva.

pe pagina
Se afişeaza 1-50 din 73 articole
Se afişeaza 1-50 din 73 articole