Camere frigorifice

Produse noi

Camere frigorifice

Camerele frigorifice sunt incaperi cu destinatia de a pastra produse la temperaturi stabile, mult mai scazute decat mediul ambiant. Sunt utilizate atat pentru congelare cat si pentru refrigerare.
Camerele frigorifice sunt necesare in industria alimentara (carne, vegetale, bauturi), depozitarea medicamentelor dar si pentru alte aplicatii unde este...

Camerele frigorifice sunt incaperi cu destinatia de a pastra produse la temperaturi stabile, mult mai scazute decat mediul ambiant. Sunt utilizate atat pentru congelare cat si pentru refrigerare.
Camerele frigorifice sunt necesare in industria alimentara (carne, vegetale, bauturi), depozitarea medicamentelor dar si pentru alte aplicatii unde este necesara o temperatura scazuta si stabila (ex: laboratoare)
Principala conditie a unei camere frigorifice este sa aiba un factor de pierdere termica cat mai scazut pentru ca echipamentul frigorific sa porneasca cat mai rar si sa obtinem o economie de energie.
Perdeaua PVC asigura o pierdere de temperatura scazuta pe perioada cat usa camerei frigorifice sta deschisa pentru aprovizionare.
Profilele sanitare usureaza pastrarea igienei in incapere si protejeaza panotajul de socuri mecanice.

CITESTE TOT!

Camere frigorifice Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Perdea PVC

  Perdea PVC industriala utilizata pentru separarea a 2 incinte sau a unei incinte de exterior. Perdelele PVC industriale ofera avantajul ca separa termic 2 zone dar permite trecerea prin ea a persoanelor sau utilajelor. Aceasta perdea blocheaza eficient si trecerea prafului, fumului, insectelor, etc.

  Utilizati perdea PVC la intrarea in depozitele de legume fructe, depozitele farmaceutice, diverse linii de productie, hale, ferme de animale, etc peste tot acolo unde usile raman deschise pentru a o mai lunga perioada si/sau exista trafic de persoane sau utilaje.

  Perdeaua PVC fiind transparenta permite vizualizarea pe partea cealalta, ceea ce ajuta la evitarea accidentelor.

  Accesoriile pentru perdelele PVC industriale au rolul de a agata fasiile la distante exacte. Accesoriile din inox au avantajul ca nu ruginesc si isi pastreaza aspectul lucios pentru foarte lung timp.

 • Profile sanitare

  Profilele sanitare din PVC sunt solutia tehnica pentru realizarea incaperilor din industria alimentara si farmaceutica conform normativelor de igiena.
  Normele de igiena se refera la dotarea unitatilor alimentare care trebuie sa fie confectionate din materiale rezistente la lovituri si coroziune, neferoase, usor de curatat, care sa nu afecteze proprietatile nutritive, fizico-chimice si organoleptice si sa nu favorizeze contaminarea microbiana a alimentelor cu care vin in contact.
  Spatiile de pastrare a alimentelor sunt reprezentate de: depozite, magazii, camere frigorifice. Acestea trebuiesc construite cu suprafete netede, care sa nu permita retinerea reziduurilor. De-asemenea trebuie sa nu prezinte spatii greu accesibile pentru a putea asigura cu usurinta curatarea si igienizarea.

  Profile sanitare pentru camere frigorifice de refrigerare sau congelare sunt modulare si sunt usor de curatat si montat.

  Plinte de podea, profile de colt, piese de capat, toate fabricate din PVC.

  Prinderile sunt din PVC si aluminiu (materiale neoxidabile) si sunt mascate in spatele profilelor sanitare.